Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Καζαμίας για την Παιδεία 2018 (αστρολογικές προβλέψεις)

Στο κείμενο αυτό αναφέρονται οι προβλέψεις για την Παιδεία για το έτος 2018 με βάση τις εξαγγελίες του υπουργείου Παιδείας, έτσι όμως όπως αυτές γίνονται αντιληπτές από έναν παγκοσμίου φήμης αστρολόγο.




ΓΕΝΑΡΗΣ: Καθηγητές άνευ ειδικότητας (ΠΕ0.0)

 Με την περίφημη συνένωση- ενοποίηση ειδικοτήτων και τομέων ο κάθε καθηγητής θα μπορεί να διδάσκει αρκετά αντικείμενα και να μην περιορίζεται μόνο σε αυτά που σπούδασε. Τα γατόνια του υπουργείου έχουν καταλάβει ότι για να διδάξεις ένα αντικείμενο δεν είναι απαραίτητο η γνώση αλλά η μεταγνώση δηλαδή να έχεις μάθει πώς να μαθαίνεις. Και εμείς οι καθηγητές δεν χρειάζεται παρά να θυσιάσουμε το πολύ 5-6  φουρνιές μαθητών μέχρι να μάθουμε τα νέα αντικείμενα. Στο τέλος όμως θα μάθουμε. Θυσίες χρειάζεται η εκπαίδευση όχι επιμορφώσεις και αηδίες.

Τα γατόνια του υπουργείου λένε ότι άμα κάποιος μπορεί να διδάξει τα πάντα δεν θα χρειάζεται να τρέχει σε πολλά σχολεία για να συμπληρώσει το ωράριό του και θα αποκτήσει την αίσθηση  του «συνανήκειν». Μεγάλο πράγμα, δεν λέω, η αίσθηση  του «συνανήκειν» αλλά ακόμα μεγαλύτερο είναι η αίσθηση ότι το πιο χοντρό δούλεμα από όλα  «σου ανήκειν». Εμείς από τη μεριά μας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το υπουργείο για αυτό το upgrade σε «καθηγητές άνευ ειδικότητας» (ΠΕ0.0). 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ  ΕΔΩ  ή  ΕΔΩ   ή  ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου